logo
Üdvözlet

printer
Szabályzat vol2
user
dENIZ
reads
31 reads
date
06-29-2018 17:14

Véleményeket összevonva, átgondolva, kikerült a szabályzat többpontba vésett verziója. Amit a Szabályzat menüpontban tudtok megtekinteni.

printer
Nevezsek
user
dENIZ
reads
15 reads
date
06-23-2018 12:27

Szépen gyűlnek a nevezett játékosok száma aminek nagyon örülünk. Szeretnék mindenkit megkérni, hogy aki az 1v1-es formációba nevez, gondolkozzon el, hogy 2v2-be keressen magának párt úgyanis nagyobb az esély a végső célra. Ezt azért is kérem, mert úgye nem szeretném ha kevés csapat között dőlne el a győzelem. Persze nem kötelező csak egy kérés. A félreértések elkerülése végett pedig tisztázzuk, hogy a kitűzött időpontba (augusztus 4.) nem kötelező elérhetőnek lenni, szimplán csak a jelentkezést zárom és elkezdődnek a követő napokban a párharcok. A nevezett játékosok száma eddig: 9

printer
Jelentkez�s
user
dENIZ
reads
281 reads
date
06-19-2018 17:20

Üdv mindenkinek!

Ezennel kezdetét veszi az első egyénileg megrendezett samp bajnokság. A játék lezajlását megtekinthetitek a Lebonyolítás menüpontban. Amennyiben szeretnél jelentkezni nincs más dolgod mint regisztrálni a honlapra és a chatbe beírni, hogy "Nevezek", és hogy 1v1 vagy 2v2 meg a fegyver vagy a PDSS nevű fun szerveren megkeresel. Nem, nem holnap vagy holnapután fog indulni a bajnokság, hosszú menetelés árán és a mai inaktívitásokat is szemügyre vettem így AUGUSZTUS 4.-ÉN fog minden elkezdődni. Természetesen, ha összegyűlik a létszám (aminek a minimumát egyelőre nem tudom) hamarabb elkezdődik  és előretolt időpontot kap a kezdés. Bízok benne, hogy letudjuk emberek módjára, balhék nélkül hozni ezt a bajnokságot.

 

Sok sikert srácok!